понеділок, 6 лютого 2017 р.

Що може бути краще взимку, ніж лижна прогулянка по засніженому лісі. Лижна прогулянка дозволить відволіктися від повсякденних турбот і забути всі неприємності, вона відмінно поліпшить настрій. Лижна прогулянка благотворно впливає на здоров'я та емоційний стан людини.

Лижна прогулянка дуже корисна для здоров'я і надає потужний оздоровчий вплив. Вона благотворно впливає на опорно-руховий апарат, покращує роботу серцево-судинної і дихальної системи. Лижна прогулянка підсилить циркуляцію крові, добре стимулюють діяльність серця, легенів і м'язів. Під час лижної прогулянки збільшується поглинання організмом кисню, активізуються обмінні процеси, зміцнюється нервова система.

Лижна прогулянка - один з найприємніших і найдоступніших видів фізичних вправ взимку, вона не потребує якихось особливих навичок і вмінь. Мальовничий зимовий ліс і чисте повітря допоможуть розслабитися, відпочити після трудового тижня і отримати потужний заряд бадьорості.
Отож, шановні батьки та учні, я оголошую акцію по відновленню старих запасів та інвентарю (а саме лижного реманенту) з метою організації кращого нашого дозвілля.
Місце зхбору: 7-8 лютого навчальні майстерні нашої школи.

Класний керівник

1 коментар: