вівторок, 21 березня 2017 р.

  Всесвітній день поезії  проголошений делегатами 30-ї сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО в 1999 році. Вперше цей день був відзначений 21 березня 2000 року в Парижі.   В Україні це свято з'явилося у 2004 році.

Поезія – це неповторність. У кожного поета є щось своє, незвичайне. З кожним поетом асоціюються свої рими, свої думки, свій настрій, свої слова…
Переконатися в цьому мали змогу всі, хто  завітали в актову залу Козятинської СЗШ І-ІІІ ступенів №9 на літературно-музичну композицію «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі»яку підготували та провели учні школи разом з учителем української мови та літератури Барабаш Л.Є.
На заході звучали вірші Ліни Костенко у виконанні учнів школи. У авторському виконанні звучали вірші Ліни Костенко. Зворушливо звучали романси у виконанні Ольги Богомолиць на слова Ліни Костенко. 
Учасниками заходу стали талановиті учні 5 класу, які читали вірші Ліни Костенко.
А саме Дулецька Дар"я, Мартинюк Юліана та Тучій Каріна. В поетичних творах які виконували юні читці звучала тема війни та миру, патріотизму, любові до рідного краю, розкривалися найпотаємниші почуття і думки.
Всім хто був присутній на заході дуже сподобалось, про свідчили численні оплески.

Немає коментарів:

Дописати коментар